Având în vedere că în această perioadă a anului crește numărul incendiilor la locuințe și gospodării ca urmare a nerespectării regulilor și măsurilor specifice de apărare împotriva incendiilor la exploatarea sistemelor de încălzire, a instalațiilor electrice, precum și la utilizarea focului deschis și a afumătorilor pentru prepararea în gospodării a produselor tradiționale de Crăciun, vă facem cunoscute măsurile minimale transmise de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență „A. D. Ghica" al Județului Teleorman.

Masuri minimale de prevenire a incendiilor ce trebuie cunoscute si respectate de catateni pe timpul sarbatorilor de iarna


 
Vanzare titluri de stat pentru populatie


 
Posibilitate achizitionare lemne de foc, oferta Directiei Silvice Teleorman


 
PROTOCOL DE COLABORARE PE LINIA FURNIZARII DE DATE DIN REGISTRUL NATIONAL DE EVIDENTA A PERSOANELOR.pdf


 

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru creşterea gradului de siguranţă şi continuitate în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor, precum şi a îmbunătăţirii parametrilor de calitate ai energiei electrice distribuite.

În Municipiul Roșiorii de Vede se va întrerupe distribuția energiei electrice în perioada:

22 ianuarie 2019

între orele : 12:00 - 16:00

Străzile: Dobrogeanu Gherea între numerele 1 și 38, I. L. Caragiale - între numerele 22 și 78, Iordan Băluță – între nmerele 1 și 14, Locotenent Bălășescu - între numerele 1 și 38, strada Teilor- între numerele 1 și 53.

Blocuri: G 100 și K 1

23 ianuarie 2019

între orele: 11:30 - 14:00

Străzile: A. I. Cuza, Căpitan Corlătescu - între numerele 1 și 39, Florilor și Grațiilor, I. L. Caragiale - între numerele 1 și 29, Soldat Măgureanu - între numerele 1 și 17, Sfântul Teodor - între numerele 1 si 35, Tudor Vladimirescu.

Blocuri: blocurile A, B, C (str. A. I. Cuza); blocul J 100.

între orele : 14:00 - 16:00

Străzile: Căpitan Dumitrescu - între numerele 1 și 20, Bulevardul Comercial - între numerele 20 și 50, Constantin Noica, Cotelici - între numerele 1 și 41, Fundătura Oituz, Mărășești - între numerele 44-105, Mihai Bravu - între numerele 44 și 60, Oituz - între numerele 1 și16, Piața Gării - între numerele 1 și 17, Zăvoiului, Aleea Parc Nord – centrala termică.

 

Un viitor mai bun prin eforturi comune în municipiul Roșiorii de Vede

         S-a lansat competiția planurilor de afaceri în cadrul proiectului „Un viitor mai bun prin eforturi comune în municipiul Roșiorii de Vede”.
         Vă invităm să depuneți planuri de afaceri în perioada 01 noiembrie – 30 noiembrie 2018.
        Pentru detalii privind procesul de evaluare şi selecţie a Planurilor de Afacere vă rugăm sî consultaţi Metodologia de evaluare şi selecţie a Planurilor de afacere.
         Relații suplimentare puteți obține apelând numărul de telefon 0247466360. 
Vineri, 26 Octombrie 2018 10:49

Anunț lansare concurs planuri de afaceri
in cadrul Proiectului „Un viitor mai bun prin eforturi comune
in municipiul Rosiorii de Vede”

           Asocierea formata din Asociatia de prietenie Romano-Franceza ROMFRA Alexandria, impreuna cu Power Net Consulting S.R.L. Bucuresti, SC Kalymed Impex S.R.L. Rosiorii de Vede, Scoala Gimnaziala ,, Alexandru Deparateanu '' Rosiorii de Vede, SC BIQ Consulting S.R.L. Alexandria, Scoala Gimnaziala ,,Dan Berindei '' Rosiorii de Vede si Municipiul Rosiorii de Vede anunta lansarea concursului de planuri de afaceri in cadrul proiectului POCU/20/4/2/102081 „Un viitor mai bun prin eforturi comune in municipiul Rosiorii de Vede”, prin care persoanele interesate din grupul tinta al proiectului pot obtine finantare de maxim 110.000 lei pentru infiintarea unei afaceri.
           Sesiunea de depunere a dosarelor pentru concursul de planuri de afaceri se va deschide începând cu data 01.11.2018. Scopul concursului constă în identificarea si selectarea pe criterii de transparenta, cost-eficienta si sustenabilite a celor mai bune planuri de afaceri și în sprijinirea persoanelor care au întocmit aceste planuri de afaceri în vederea înființării de 10 noi întreprinderi in Municipiul Rosiorii de Vede. Pentru detalii vă rugăm consultaţi Metodologia de evaluare şi selecţie a Planurilor de afacere.
           Competiţia de idei de afaceri va fi deschisă doar celor 350 de adulti ce formeaza grupul tinta al proiectului. Pot depune aplicații doar persoane fizice, in nume propriu. Entitățile economice deja inființate nu sunt eligibile pentru finanțare în cadrul prezentului concurs. Pentru detalii consultaţi Metodologia de evaluare şi selecţie a Planurilor de afacere. Pentru a intra în competiţie este nevoie ca participanţii să trimită anterior termenului limită o propunere completă şi eligibilă care include următoarele documente:
                     Plan de afaceri - Anexa 1
                     Buget Plan de afaceri Anexa 2
                     Cash-flow – Anexa 3
                     Curriculum vitae (română), format Europass.
                     Declaratie de eligibilitate (română) – Anexa 4
Propunerile vor fi transmise în format electronic la adresa de e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza . Toţi participanţii vor primi un mesaj electronic de confirmare a recepţiei propunerii. Termenul limita pentru depunerea aplicatiilor este 30.11.2018.
Toate documentele mentionate mai sus se trimit atat in format Word/Excel, cat si in format pdf, semnate de catre aplicant.
Aplicaţiile incomplete şi/sau aplicaţiile primite după termenul limită nu vor fi luate în considerare.
           Fiecare solicitant are dreptul de a depune o singura aplicatie. In cazul in care o persoana va depune mai multe aplicatii, numai prima aplicatie depusa va fi luata in considerare. De pe o adresa de e-mail poate fi depusa o singura aplicatie.
           Pentru detalii privind procesul de evaluare şi selecţie a Planurilor de Afacere vă rugăm consultaţi Metodologia de evaluare şi selecţie a Planurilor de afacere.
           Pentru mai multe informații privind proiectul, vă rugăm să contactați: Serviciul de Asistenta Sociala al UAT Rosiori de Vede la tel: 0247466360!


Anexe Metodologie
Calendar concurs
Metodologie concurs selectie planuri afaceri

 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 7 din 22
Romanian Bulgarian English German Italian Portuguese Spanish
PRIMARIA MUNICIPIULUI ROSIORII DE VEDE

Municipiul Roșiorii de Vede, str. Dunării nr.58, județul Teleorman, cod poștal: 145100

Telefon: 0247-466250
Fax: 0247-466141

Primar
ec. Valerică Gheorghe Cîrciumaru

Viceprimar
prof. Cristiana Mirela Piper-Savu


Colectare selectiva

Avem 15 vizitatori online

Statistica

mod_vvisit_counterAzi272
mod_vvisit_counterIeri323
mod_vvisit_counterSaptamanal .1596
mod_vvisit_counterLunar4463
mod_vvisit_counterTotal334107
Actualizat: 01 Noiembrie 2019

Ne gasiti si pe Facebook

OSense O-Sense

by Xtin Computers