FINALIZAREA LUCRĂRILOR DE EXTINDERE ŞI REABILITARE A STAŢIEI DE EPURARE

FINALIZAREA LUCRĂRILOR DE EXTINDERE ŞI REABILITARE A STAŢIEI DE EPURARE

          Joi, 16 octombrie, la Staţia de epurare din strada Zăvoi nr. 11 a avut loc recepţia la terminarea lucrărilor pentru contractul „Extinderea şi reabilitarea staţiei de epurare în aglomerarea Roşiorii de Vede”.
          Lucrările au vizat optimizarea soluţiilor tehnice existente la începerea lucrărilor pentru preluarea apelor uzate şi tratarea în cadrul Staţiei de epurare în baza celor mai noi tehnologii aplicate la nivel european. Prin această investiţie se garantează respectarea exigenţelor de deversare a apelor epurate în emisar pe toată durata de funcţionare a Staţiei de epurare, atât în regim normal, cât şi în cazul unor deversări accidentale cum ar fi: poluări datorate industriei peste limitele admisibile, accidente ecologice etc. Valoarea contractului este de 19.680.650,93 lei fără TVA, contribuţia de la bugetul local fiind de 2%.
          Contractul „Extinderea şi reabilitarea staţiei de epurare în aglomerarea Roşiorii de Vede” s-a realizat în proiectului derulat prin S.C. APA SERV S.A. ”Reabilitarea şi extinderea sistemelor de alimentare cu apă şi canalizare în judeţul Teleorman”.

 
Romanian Bulgarian English German Italian Portuguese Spanish

Ne gasiti si pe Facebook

OSense O-Sense

by Xtin Computers