Un viitor mai bun prin eforturi comune

Verde prezent în cartierele din Roșiorii de Vede

           UAT Municipiul Rosiorii de Vede implementează proiectul Verde prezent în cartierele din Roșiorii de Vede - Cod SMIS 119439, Proiect finațat prin: Programul Operational Regional Axa prioritară 5 – Imbunătăţirea mediului urban şi conservarea, protecţia şi valorificarea durabilă a patrimoniului cultural, Prioritatea de investiții 5.2, Realizarea de acțiuni destinate îmbunătățirii mediului urban, revitalizării orașelor, regenerării și decontaminării terenurilor industriale dezafectate (inclusiv a zonelor de reconversie), reducerii poluării aerului și promovării măsurilor de reducere a zgomotului.
Autoritatea de Management: Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administrației Publice si Fondurilor Europene.
Organism Intermediar pentru POR: ADR Sud Muntenia.
In cadrul proiectului se vor face interventii in 7 zone din cartierele din muncipiu care vor consta in special din:
           -realizarea alei pietonale, piste pentru bicicliști, creare trotuare;
           -amenajare spații verzi (defrișarea vegetației existente; modelarea terenului.; -
           -plantarea/gazonarea suprafețelor, inclusiv plantare arbori);
           -crearea de facilități pentru recreere pe terenurile amenajate (ex. zone speciale amenajate pentru sport, locuri de joacă pentru copii, etc.);
           -instalare Wi-Fi în spațiile publice;
           -sisteme de supraveghere video a spatiilor amenajate prin proiect
           -dotare mobilier urban (bănci, coșuri de gunoi, toalete ecologice, suport parcare biciclete, împrejmuire etc);
           -înlocuirea și/sau racordarea la utilități publice a terenului obiect al investitiei.
           -realizare sistem de irigații /sistem de iluminat.
Valoare eligibila a proiectului: 3.463.272,78 lei


CĂRȚILE COPILĂRIEI

Joi, 28 mai 2018, de la ora 11.00, la Muzeul de Istorie „Petre Voivozeanu” din Roșiorii de Vede s-a desfășurat o nouă sesiune de animare comunitară în cadrul proiectului „Un viitor mai bun prin eforturi comune în municipiul Roșiorii de Vede”, purtând titlul „Cărțile copilăriei”. O întâlnire specială, interactivă, în care farmecul poveștilor a fost laitmotivul bucuriei de a citi împreună, copii și adulți.

Galerie FOTORegulament de acordare a subvențiilor


întreprinderilor care susțin accesul pe piața muncii a persoanelor marginalizate, prin participarea la programe de ucenicie la locul de muncă în cadrul proiectului „Un viitor mai bun prin eforturi commune în municipiul Roșiorii de Vede” POCU/20/4/2 cod SMIS 102081.
Regulamentul poate fi descărcat aici: Aici


CURSURI DE CALIFICARE

           UAT Municipiul Roșiorii de Vede în parteneriat cu asociația ROMFRA derulează proiectul „Un viitor mai bun prin eforturi comune în municipiul Roșiorii de Vede”, proiect finanțat prin Programul Operațional Capital Uman. În cadrul proiectului se vor desfășura cursuri de calificare în domeniile: confecționer asamblor articole din textile, operator introducere, validare și procesare date, operator la prepararea produselor zaharoase, electrician în construcții, instalator tehnico-sanitare și gaze, lucrător finisor în construcții și ucenicie în confecții textile.
           În această perioadă se pot face înscrieri pentru participarea la cursul de calificare instalatori tehnico – sanitare și gaze, confecționeri – asamblori articole textile.
           Absolvenții cursurilor vor primi o subvenție pentru participare, diploma de absolvire și vor fi ajutați să își găsească un loc de muncă.
Relații suplimentare puteți obține la numerele de telefon:
           0765562334 – Stavarache Iuliana
           0755664025 – Mircea Ionuț
           0766364844 – Zgaroi Mădălina


HAI LA CROS!

Luni, 25 iunie 2018, de la ora 10:30, se va da startul „Crosului comunitatii marginalizate 2018”, organizat in cadrul proiectului „Un viitor mai bun prin eforturi comune”

Regulamentul si formularul de inscriere pot fi descarcate aici: Regulament si Formular de inscriere la Crosul comunitatii marginalizate 2018

Miercuri, 30 mai 2018, de la ora 11.00, la Casa de Cultură din Roșiorii de Vede s-a desfășurat Bursa locurilor de muncă, acțiune organizată în cadrul proiectului „Un viitor mai bun prin eforturi comune în municipiul Roșiorii de Vede”


Galerie FOTOProiectul „Un viitor mai bun prin eforturi comune in municipiul Rosiorii de Vede” - Sesiune de animare comunitara, 17.01.2018

Comunicat de presa 18.09.2017
Lista cu beneficiarii validati pentru acordarea subventiilor in cadrul proiectului "Un viitor mai bun prin eforturi comune"


Galerie FOTOConferința de lansare a proiectului „Un viitor mai bun prin eforturi comune in municipiul Rosiorii de Vede", 22 noiembrie 2017, ora 14.00

Invitatie conferinta de lansare - Un viitor mai bun prin eforturi comune in municipiul Rosiorii de Vede
Comunicat de presa


Galerie FOTO 
Romanian Bulgarian English German Italian Portuguese Spanish

Ne gasiti si pe Facebook

OSense O-Sense

by Xtin Computers