Dotarea ambulatoriului de specialitate din municipiul Roșiorii de Vede

COMUNICAT DE PRESĂ

SEMNAREA CONTRACTULUI DE FINANȚARE A PROIECTULUI „DOTAREA AMBULATORIULUI DE SPECIALITATE DIN MUNICIPIUL ROSIORII DE VEDE”.

Joi, 24 octombrie 2019, ora 10.30, în sala de ședințe a Primăriei Municipiului Roșiorii de Vede se va desfășura festivitatea de semnare a contractului de finanțare a proiectului „Dotarea ambulatoriului de specialitate din municipiul Roșiorii de Vede”, depus în cadrul priorității de investiție POR 8.1 Dezvoltarea infrastructurii de sănătate și Sociale - Operațiunea 8.1.A: Ambulatorii.

Obiectivul general al proiectului îl constituie creșterea accesibilității serviciilor de sănătate prin dotarea ambulatoriului de specialitate, structura Spitalului Municipal „Caritas”, cu 115 aparate de ultimă generație pentru: Laborator analize medicale, Laborator BFT, Laborator radiologie și imagistică medicală, Cabinet Oncologie medicală, Cabinet Reumatologie, Cabinet Ortopedie-Traumatologie, Cabinet Chirurgie, Cabinet Medicină internă, Cabinet Obstretică-ginecologie, Cabinet Psihiatrie pediatrică, Cabinet Oftalmologie, Cabinet ORL, Cabinet Cardiologie, Cabinet Neurologie, Cabinet Ortodonție și ortopedie buco-facială.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt:

1 . Dezvoltarea infrastructurii sanitare din municipiul Roșiorii de Vede prin achiziția de echipamente și dotări eficiente și modeme din punct de vedere tehnologic, adecvate ambulatoriului de specialitate;

2. Facilitarea accesului populației la servicii medicale nespitalicești prin creșterea calității serviciilor oferite în cadrul ambulatoriului de specialitate dotat;

3. Asigurarea de condiții propice desfășurării actului medical pentru angajații spitalului din structura căruia face parte ambulatoriul de specialitate.

In bugetul aprobat al cererii de finanțare, valoarea totală a proiectului este de 10.705.169,39 lei, din care contribuția proprie a solicitantului este în sumă de 214.015,01 lei.

Primăria Municipiului Roșiorii de Vede, pentru îmbunătăţirea calităţii infrastructurii medicale, are în derulare un alt proiect care vizează reabilitarea termică a Spitalului municipal „Caritas”, acesta având o valoare totală de 13.351.446, 35 lei.

Purtător de cuvânt,

insp. Argeșeanu Gabriel 
Romanian Bulgarian English German Italian Portuguese Spanish


Colectare selectiva

Ne gasiti si pe Facebook

OSense O-Sense

by Xtin Computers