Comunicat de presă

Reabilitare şi modernizarea străzilor Republicii, Carpaţi, Stelian Popescu, Mihai Eminescu şi Lt. Bălăcescu

          În urma demersurile făcute pentru obţinerea fondurilor de la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, Primăria Municipiului Roşiorii de Vede continuă şi în acest an programul de modernizare a infrastructurii locale. Vor intra în reabilitare străzile: Republicii, Carpaţi, Stelian Popescu, Mihai Eminescu, Lt. Bălăcescu.
           În urma lucrărilor de reabilitare, timp de minim 5 ani pe aceste străzi nu se mai fac racordări la conducta de gaze naturale decât în condiţii speciale. Orice solicitare pentru conectarea la conducta de gaze naturale, ulterioară modernizării străzilor respective, se va face numai cu avizul Primăriei Municipiului, iar toate costurile generate, inclusiv readucerea străzii la starea iniţială, vor fi suportate de solicitant.
          În perioada 2 – 6 iunie, reprezentanţi ai Primăriei şi ai S.C. GDR S.A., societatea distribuitoare de gaze naturale, se vor deplasa pe străzile ce vor fi reabilitate pentru o corectă informare a tuturor locuitorilor arondaţi acestor străzi.

 
Romanian Bulgarian English German Italian Portuguese Spanish

Ne gasiti si pe Facebook

OSense O-Sense

by Xtin Computers