Noutăți
previous arrow
next arrow
Slider

Dotarea ambulatoriului de specialitate din municipiul Roșiorii de Vede

 

SCURTĂ DESCRIERE A PROIECTULUI
DOTAREA AMBULATORIULUI DE SPECIALITATE DIN MUNICIPIUL ROȘIORII DE VEDE”

cod SMIS 126181
Începând cu luna noiembrie 2019, Unitatea Administrativ Teritorială Municipiul Roșiorii de Vede a demarat procedura de implementare a proiectului „Dotarea ambulatoriului de specialitate din municipiul Roșiorii de Vede” , cod SMIS 126181, proiect co-finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 8 – Dezvoltarea infrastructurii sanitare și sociale, Operațiunea 8.1.A: Ambulatorii.
Proiectul mai sus menționat are ca scop creșterea calității infrastructurii de sănătate prin dotarea ambulatoriului din componența Spitalului Municipal Caritas cu echipamente performante, necesare pentru acordarea de asistență medicală în regim nespitalicesc.

[]În vederea realizării activității principale de stabilire a diagnosticului și de tratare a pacienților ce nu necesită internare în regim continuu sau spitalizare de zi, U.A.T. Municipiul Roșiorii de Vede, în calitate de beneficiar al finanțării nerambursabile, are ca obiectiv dotarea următoarelor cabinete medicale: oncologie medicală, neurologie, chirurgie generală, oftalmologie, obstretică-ginecologie, reumatologie, psihiatrie pediatrică, ortodonție și ortopedie buco-facială, balneo-fizioterapie, ORL, medicină internă, ortopedie și traumatologie, cardiologie.
Dotarea ambulatoriului de specialitate din municipiul Roșiorii de Vede cu echipamentele performante vizate va avea ca rezultat îmbunătățirea calității activităților desfășurate și anume: intervenții de primă necesitate în urgențele medico-chirurgicale, activități preventive, activități medicale curative, investigație și diagnostic, reabilitare medicală, activități conexe actului medical și alte activități de asistență medicală de specialitate autorizate de Ministerul Sănătății.
De infrastructura medicală extinsă și modernizată vor beneficia 31.522 de persoane, reprezentând populația municipiului Roșiorii de Vede și din împrejurimile acestuia.
Perioada de implementare a proiectului este de 24 de luni, darea în exploatare a obiectivului de investiții fiind programată pentru luna Octombrie 2021.
Valoarea totală a proiectului este de 10.705.169,39 lei, din care contribuția Uniunii Europene din Fondul European de Dezvoltare Regională este de 7.490.525,00 lei, iar contribuția din bugetul național este de 2.996.209,99 lei.
Informații detaliate despre acest proiect pot fi obținute de la Managerul proiectului, dna. Munteanu Mihaela, șef Serviciul Achiziții și Managementul Proiectelor din cadrul Primăriei Municipiului Roșiori de Vede, Tel: 0247 466250, Fax: 0247 466141, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., adresa: str. Dunării, nr. 58, jud. Teleorman, cod poștal: 145100, România.
Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro, precum și site-ul web al Programului Operațional Regional 2014 – 2020, www.inforegio.ro, dar și pagina de Facebook a acestui program www.facebook.com/inforegio.ro .

 

 

 

 

 

 

Semnarea contractului de finanțare a proiectului „Dotarea ambulatoriului de specialitate din municipiul Roșiorii de Vede” (24 octombrie 2019)

previous arrownext arrow
Slider

 

 

Primaria Municipiului Rosiorii de Vede